Bronzen beeld kopen

De door mij gemaakte tijdloze bronzen beelden zijn allemaal ontwikkeld en gemaakt naar mijn eigen idee. Een aantal beelden heb ik als uniek bronzen beeld gemaakt, dit heet een unica. Andere bronzen beelden zijn in een kleine serie gemaakt. Met mijn beelden verbeeld ik verschillende onderwerpen. Inspiratie voor bronzen beelden vond ik in dieren, in fantasie figuren, in organische vormen en in de klassieke vormen van het menselijk lichaam.

In het begin vond ik het een uitdaging klassieke figuren van de dansers en naakten vorm te geven, echter niet naar standaard poses. Wel in een toepassing van zelf bedachte houdingen of niet eerder gemaakte poses bijv. van de dansers, want ik vond de al bestaande poses al te vaak gedaan. Het ging mij om een studie van de essentiële vormen van de figuren, om beweging en compositie en niet om het maken van een exacte fysieke weergave of om het maken van een erotisch beeld. Mijn oudere werk staat niet meer afgebeeld op deze site. In de loop van de jaren heb ik gemerkt dat diverse van mijn schilderijen en beelden gekopieerd werden. De dansers en de naakten staan aan de onderzijde van deze pagina. Deze zijn te koop, evenals de andere bronzen beelden op deze pagina.

Grotendeels werk ik met de hand, ik gebruik geen machines bij het maken van een wassen beeld of klei beeld, dit maakt ze origineler, natuurlijker en meer levendig. In de klei en in de zachte was is het vormgeven heel makkelijk en kan ik gedetailleerd werken.
De beelden ontstaan in een langzaam proces, soms worden ze figuratief, soms organisch, soms abstract. Inspiratie vind ik vaak in vormen in de natuur + haar elementen, in dieren en in het materiaal zelf.
Voordat de beelden gegoten worden bij de bronsgieter, is er een heel proces aan vooraf gegaan, wat zeer arbeidsintensief is - hierdoor is brons een duurder, maar ook duurzaam materiaal, wat uw leven lang meegaat. Brons is een metaal dat een legering (samensmelting) is van koper en tin.
Met mijn bronzen beelden wil ik graag het mooie van het materiaal laten zien. Het vormgeven en de expressie worden de ene keer bepaald door het materiaal en de andere keer door het onderwerp, door dit naar voren te brengen gaan ze spreken.

Mijn beelden zijn eigenzinnig en tijdloos en hebben elk hun eigen sfeer. Voor mij is belangrijk om harmonie in het beeld te creëren. Het werken met hol en bol is hierbij essentieel. Mede afhankelijk van het onderwerp ontstaan hieruit alle vormen, lijnen, beweging, contrasten, structuren en licht & schaduw.

De hieronder getoonde bronzen beelden zijn soms unica's en andere keren in een kleine serie gegoten, dit wordt bij elk beeld vermeld. Alle bronzen beelden zijn te koop.

 

Wilt u een beeld aankopen,  meer foto's, info of overleg of heeft u belangstelling voor het geven van een OPDRACHT  voor een bronzen beeld bijv. een bronzen portret of borstbeeld, een hele bronzen figuur, een geliefd dier in brons of een bronzen reliëf, dan kunt u mij bereiken via mijn CONTACT PAGINA


BRONZEN DIERENBEELDEN

Bronzen beeld: Liggende Beer

Maten:
- Hoogte: 22 cm
- Breedte: 36 cm
- Lengte: 55 cm
- Gewicht: 16 kg
Prijs: € 3.445,-
Oplage: 2 exemplaren, er is er nog 1 te koop.
Gemaakt in: Apeldoorn, 1995
Opmerking: Dit beeld is ontstaan na een bezoek aan het Berenbos in Ouwehands Dierenpark. Van jongs af aan had ik een teddybeer. En toen ik voor een verjaardagsfeestje naar de dierentuin ging, was ik niet bij de beren weg te slaan. Eentje ging op zijn achterpoten staan en stak een poot omhoog. Ik was ervan overtuigd dat het speciaal naar mij was, omdat ik zo gek was op beren. Vele jaren later kwam ik in het Berenbos en lag daar een beer met een poot over een boomstam te bengelen. Hij was zo grappig, dat ik er een beeld van moest maken.

Bronzen beeld: Liggende Bambi - reekalfje

Maten:
- Hoogte: 9 cm
- Breedte: 7 cm
- Lengte: 11 cm
- Gewicht: 1 kg
Prijs: € 375,-
Oplage: max. 7 ex., nog 4 st. te koop
Gemaakt in: Apeldoorn, 2003
Opmerking: Het reekalfje, dat weerloos in het bos ligt te wachten op zijn moeder. Het kwetsbare dat daarvan uit gaat, sprak mij aan om dit beeldje te maken.

Bronzen beeld:  Inktvisje

Maten:
- Hoogte: 6 cm
- Breedte: 14 cm
- Lengte: 12 cm
- gewicht: 1 kg
Prijs: € 375,-
Oplage: 8 exemplaren, nog 4 ex. te koop.
Gemaakt in: Apeldoorn, 2003
Opmerking: Fascinerend dier de octopus met 8 armen, waarmee hij van alles vast kan grijpen, een meestervanger.
Een afgietsel kan ook in groen gepatineerd worden.

Bronzen beeld: Zittende Kat

Maten:
- Hoogte: 26 cm
- Breedte: 19 cm
- Lengte: 29 cm
- Gewicht: 12,5 kg
Prijs: € 1.745,-
Oplage: max. 4 ex., nog 4 te koop
Gemaakt in: Apeldoorn, 1997
Opmerking: Mijn lieve half Perzische kat Punky stond model voor dit beeld.

Bronzen beeld: Kikker of Pad
Maten:
- Hoogte:5 cm
- Breedte:9 cm
- Lengte: 10,5 cm
- Gewicht: 1 kg
Prijs: € 395,-
Oplage: max. 12 ex. / nog 7 ex. te koop
Gemaakt in: Apeldoorn, 2002
Opmerking: Omdat ik de kikker of de pad een mysterieus beestje vind, heb ik dit beeldje gemaakt. Voor mij symboliseren ze transformatie. De kikker kwaakt in het voorjaar in de avond – de overgang van de dag naar de nacht. De bruine pad is in de tuin, maar zie je niet, behalve als hij gaat hoppen of als je onkruid eruit haalt, dan zie je ineens een pad zitten.

Bronzen beeld: Geknield Olifantje
Maten:
- Hoogte: 12 cm
- Breedte: 9 cm
- Lengte: 20 cm
- Gewicht: 2,5 kg
Prijs: € 695,-
Oplage: max. 12 ex, nog 5 ex. te koop.
Gemaakt in: Apeldoorn, 2003
Opmerking: Eerder heb ik andere (een grote, een kleine zittende en een liggende) olifantjes gemaakt. Deze zijn allemaal verkocht. Dit beeldje is ontstaan naar aanleiding van een bezoek aan de dierentuin in Berlijn, waar ik een vissende olifant bezig zag iets te proberen uit de gracht te hengelen.

Bronzen beeld: Liggend Paard

Maten:
- Hoogte: 17 cm
- Breedte: 10 cm
- Lengte: 11 cm
- Gewicht: 3 kg
Prijs: € 795,-
Oplage: max. 10 ex., nog 3 ex. te koop.
Gemaakt in: Apeldoorn, 2003
Opmerking: Paarden vind ik mooie dieren, daarom heb ik vaker beelden en schilderijen van paarden gemaakt. Dit liggende paardje is gemaakt, omdat ik bij mij in de omgeving regelmatig een paard in de wei zie zonnebaden.

Bronzen beeld: Schildpad

Maten:
- Hoogte: 6,5 cm
- Breedte: 8 cm
- Lengte: 13,5 cm
- Gewicht: 1,4 kg
Prijs: € 395,-
Oplage: max. 12 ex., nog 7 ex. te koop
Gemaakt in: Apeldoorn, 2003
Opmerking: De schildpad kruipt langzaam over het land. Hij is zo'n oeroude levensvorm, het heeft iets magisch. Door de bescherming van zijn schild is hij veilig voor de meeste roofdieren. Een gietsel kan ook in groen gepatineerd word

Bronzen beeld: Spelend Veulentje

Materiaal: Brons
Maten:
- Hoogte: 95 cm
- Breedte: 90 cm
- Lengte: 36 cm
- Gewicht: 64 kg
Prijs: € 9.995,-
Oplage: max. 4 ex., nog 2 ex. te koop
Gemaakt in: Apeldoorn, 1999
Opmerkingen: Het speelse veulentje die stevig staat op zijn vier benen als bronzen beeld. Net staat hij even stil voordat hij verder wil rondspringen… Het gevangen moment ......

Bronzen beeld: Walvisrijder

Maten:
- Hoogte: 16 cm
- Breedte: 28 cm
- Lengte: 50 cm
- Gewicht: 12 kg
Prijs: € 2.195,-
Oplage: unica.
Gemaakt in: Apeldoorn, 1993
Opmerking: Dit beeld heb ik gemaakt n.a.v. een verhaal wat ik las in een boek over walvissen. Een bergvolk in Vietnam, gelooft in een eeuwenoude mythe, dat de Verlichting gebracht wordt door een kind op de rug van een walvis. Ik heb het beeld meerdere malen gemaakt o.a. in klei en in gips. En deze unica in brons, groenig gepatineerd.

Bronzen beeld: Grote Walvis

Maten:
- Hoogte: 60 cm
- Breedte: 60 cm
- Lengte: 52 cm
- Gewicht: 54 kg
Prijs: € 4.995,-
Oplage: max. 3 ex., nog 2 te koop
Gemaakt in: Apeldoorn, 2001
Opmerkingen: Deze walvis is een speels beeld door de bolle vormgeving en met toch een sierlijke beweging in de omhoog gaande staart. Het water kan er omheen en vanaf vloeien, maar tegelijkertijd staat het als bronzen beeld.

Bronzen beeld Kleine Walvis

Maten:
- Hoogte: 11 cm
- Breedte: 8 cm
- Lengte: 8 cm
- Gewicht: 1 kg
Prijs: € 495,-
Oplage: max. 12, nog 1 ex. te koop
Gemaakt in: Apeldoorn, 1998
Opmerking: Het kleine walvisje ontstond eerst, later heb ik de grote bronzen walvis hierboven gemaakt.

Het vormgeven wordt bepaald door het materiaal, in de loop van de tijd kreeg ik aandacht voor steeds meer vormgevingselementen. Contrasten zijn altijd aanwezig en geven expressie aan het beeld o.a. door het holle en het bolle, licht en schaduw, beweging, lijnen, vormen en structuren. Daarbij kunnen ze een contrast in idee en materiaal hebben bijv. de druppels, die door het materiaal heel zwaar zijn, maar tegelijk lichtheid hebben door de speelse vorm.
In mijn beelden kijk ik steeds naar harmonie en evenwicht en wil deze in het beeld realiseren. Ze moeten omhoog komen, maar tegelijkertijd stevig staan.

BRONZEN FANTASIE- en ORGANISCHE BEELDEN

Bronzen beelden: Druppels groot + klein
Maten:
- Hoogte: 40 cm
- Breedte: 37cm
- Lengte: 37cm
- Gewicht: 25 kg
Prijs: € 3.995,-
Oplage: gegoten max. 6 exemplaren, nog 3 te koop
Gemaakt in: Apeldoorn, 2002
Opmerkingen: Deze druppels zijn speelse beelden door de vormgeving met hol en bol en groot en klein en ze hebben een sierlijke beweging naar de omhoog gaande punt. Het water kan er omheen en vanaf vloeien, maar tegelijkertijd staat het als bronzen beeld.

Bronzen beeld: Boomvrouw
Maten:
- Hoogte: 25 cm
- Breedte: 11 cm
- Lengte: 14,5 cm
- Gewicht: 3,5 kg
Prijs: € 895,-
Oplage: max. 10 exemplaren, nog 10 ex. te koop
Gemaakt in: Apeldoorn, 2004
Opmerking: Doordat ik veel naakten had gemaakt en ook veel inspiratie in het bos vond, vond ik het leuk om een boomvrouw te maken, het werd magisch-realistisch.

Bronzen beeld: Bloemgeestvrouw
Maten:
- Hoogte: 13 cm
- Breedte: 11 cm
- Lengte: 17 cm
- Gewicht: 4 kg
Prijs: € 895,-
Oplage: max. 10 exemplaren, nog 10 ex. te koop.
Gemaakt in: Apeldoorn, 2004
Opmerking: Voor deze figuur heb ik de yogahouding van de aardvrouw gebruikt en deze figuur een hele andere twist gegeven. Doordat ik veel inspiratie vond in de tuin, vond ik het leuk om een bloemgeestvrouw te maken - refererend naar de openstaande geest. Dit beeld werd magisch-realistisch.

Bronzen beeld: Birdangelwoman
Maten:
- Hoogte: 14,5 cm
- Breedte: 12 cm
- Lengte: 15 cm
- Gewicht: 1 kg
Prijs: € 645,-
Oplage: max. 7 exemplaren, nog 5 ex. te koop.
Gemaakt in/made in: Apeldoorn, 2002
Opmerking: Het oorspronkelijke beeldje ontstond in Chinese zwart/witte speksteen. Dit is een intuïtief ontstaan beeldje naar aanleiding van de vorm van de steen. Eerst ontstond een vrouwentorso, vervolgens op de plek van het hoofd een vogelfiguur, en onder haar ene arm een engelvleugel. Aan de andere zijde ontstond het gezicht van de steengeest van deze steen. Nog een magisch-realistisch beeldje.

Bronzen beeld: Dreamspirit
Maten:
- Hoogte: 18 cm
- Breedte: 10 cm
- Lengte: 10 cm
- Gewicht: 1 kg
Prijs: € 645,-
Oplage: max. 7 exemplaren, nog 5 ex. te koop.
Gemaakt in: Apeldoorn, 2002
Opmerking: Het oorspronkelijke beeldje ontstond in Chinese roze speksteen. Dit is een intuïtief ontstaan beeldje naar aanleiding van de vorm van de steen. Eerst ontstond een torso op een deel van de steen. Ook aan de achterzijde kwam een kleinere torso, waarna ik het gezicht van de steengeest nog verder heb uitgewerkt. Nog een magisch-realistisch beeldje.

Bronzen beeld: Bosgeest nr. C of 3

Maten:
- Hoogte: 13 cm
- Breedte: 15cm
- Lengte: 17 cm
- Gewicht: 3 kg
Prijs: € 995,-
Oplage: unica.
Gemaakt in: Apeldoorn, 1993
Opmerking: Dit bosgeestje is een uniek exemplaar, uit een serie unica's van 3 verschillende beeldjes. Eentje ervan is verkocht. Zij zijn geïnspireerd door de gezichten die ik zie in bomen.

Bronzen beeld: Bosgeest nr. B of 2

Maten:
- Hoogte: 17 cm
- Breedte: 20 cm
- Lengte: 16 cm
- Gewicht: 3 kg
Prijs: € 975,-
Oplage: unica
Gemaakt in: Apeldoorn, 1993
Opmerking: Dit bosgeestje is een uniek exemplaar, uit een serie unica's van 3 exemplaren. Alle 3 zijn verschillend. Een ervan is verkocht. Zij zijn geïnspireerd door de gezichten die ik zie in bomen.

Bronzen beeld: Engel

Maten:
- Hoogte: 30 cm
- Breedte: 23 cm
- Lengte: 22 cm
- Gewicht: 7 kg
Prijs: € 1.245,-
Oplage: max. 10 exemplaren, nog 8 te koop
Gemaakt in: Apeldoorn, 2004
Opmerking: Een engel is oorspronkelijk een vliegende boodschapper van de goden (Griekse mythologie). Omdat er bij de oude Grieken en in diverse religies vaak sprake is van een man, vond ik het leuk een vrouwelijke engel te maken, uit de houding van mijn engel spreekt dat zij net is geland. Er zit veel dynamiek in dit beeld.

Bronzen beeld: Blad met Hoorn in steen Springstone

Maten:
- Hoogte: 33 cm
- Breedte: 36 cm
- Lengte: 46 cm
- Gewicht: 7 kg
Prijs: € 2.695,-
Oplage: Unica
Gemaakt in: Apeldoorn, 2001
Opmerking: De hoorn is gemaakt van de hardste serpentijnsteen soort, dit is Springstone. Het blad is gemaakt in brons. Ten tijde van dit beeld had ik al meerdere malen een eenhoorn gemaakt in klei en in brons en getekend. Ik heb een sprookje over een eenhoorn geschreven en erna is dit beeld ontstaan. Dit is de hoorn van de eenhoorn, die een blaadje aan zijn hoorn heeft geprikt.

BRONZEN BEELDEN DANSERS EN NAAKTEN

 

Het naakte menselijk lichaam was heel interessant om vorm te geven, zo kon ik het best de vormgeving, structuren en lijnen ontdekken. Thema's waren het holle en het bolle, compositie en beweging. Ik ging uit van de klassieke vormgeving voor het bronzen naakt en de dansers.

Bronzen beeld: Dansers
Maten:
- Hoogte: 19,5 cm
- Breedte: 23 cm
- Lengte: 27 cm
- Gewicht: 7 kg
Prijs: € 1.295,-
Oplage: max. 7 exemplaren, nog 3 exempl. te koop
Gemaakt in: Apeldoorn, 2002
Opmerking: Het beeldje van deze dansers maakte ik nadat ik een voorstelling van Introdans had gezien, deze pose kwam voor in een van de dansen.

Bronzen beeld: Aardvrouw
Maten:
- Hoogte: 17 cm
- Breedte: 10 cm
- Lengte: 13 cm
- Gewicht: 4 kg
Prijs: € 895,-
Oplage: max. 10 exemplaren, nog 10 te koop.
Gemaakt in: Apeldoorn, 2002
Opmerking: Achterover gebogen naakte vrouwenfiguur in brons, een yoga houding. Deze figuur ben ik breder en zwaarder gaan maken. Toch komt zij omhoog en achteraf kwam ik erachter dat dit een yogahouding is. Een ronde figuur met licht in het midden....

Bronzen beeld: Danseres 1
Maten:
- Hoogte: 32 cm
- Breedte: 22,5 cm
- Lengte: 17 cm
- Gewicht: 4,5 kg
Prijs: € 875,-
Oplage: max. 10 exemplaren, nog 6 ex. te koop.
Gemaakt in: Apeldoorn, 2003

Bronzen beeld: Danseres 2

Maten:
- Hoogte: 28,5 cm
- Breedte: 12 cm
- Lengte: 14 cm
- Gewicht: 3 kg
Prijs: € 875,-
Oplage: max. 10 exemplaren, nog 4 ex. te koop.
Gemaakt in: Apeldoorn, 2001

Bronzen beeld: Liggend kruipend naakt vrouw

Maten:
- Hoogte: 9 cm
- Breedte: 19 cm
- Lengte: 38 cm
- Gewicht: 3 kg
Prijs: € 875,-
Oplage: max. 12 exemplaren, nog 1 ex. te koop.
Gemaakt in: Apeldoorn, 1996

Bronzen beeld: Liggend naakt man

Maten:
- Hoogte: 5,5 cm
- Breedte: 15 cm
- Lengte: 32 cm
- Gewicht: 4 kg
Prijs: € 895,-
Oplage: max. 10 exemplaren, nog 3 ex. te koop.
Gemaakt in: Apeldoorn, 1999

Bronzen beeld: Liggend naakt vrouw

Maten:
- Hoogte: 7 cm
- Breedte: 15,5 cm
- Lengte: 35 cm
- Gewicht: 4,5 kg
Prijs: € 895,-
Oplage: max. 10 exemplaren, nog 7 ex. te koop.
Gemaakt in: Apeldoorn, 2003

Bronzen beeld: Staand naakt man

Maten:
- Hoogte: 32,5 cm
- Breedte: 9,5 cm
- Lengte: 9,5 cm
- Gewicht: 4 kg
Prijs: € 895,-
Gemaakt in: Apeldoorn, 1999
Oplage: max. 10 exemplaren, nog 6 ex. te koop

Bronzen beeld: Zittend naakt vrouw met gedraaide schouder

Maten:
- Hoogte: 17 cm
- Breedte: 15 cm
- Lengte: 21 cm
- Gewicht: 3 kg
Prijs: € 875,-
Oplage: max. 12 exemplaren, nog 7 ex. te koop.
Gemaakt in: Apeldoorn, 2003

Bronzen beeld: Zittend naakt vrouw

Maten:
- Hoogte: 16 cm
- Breedte: 20 cm
- Lengte: 21 cm
- Gewicht: 3 kg
Prijs: € 875,-
Oplage: max. 5 exemplaren, nog 3 ex. te koop.
Gemaakt in: Apeldoorn, 2002

Bronzen beeld: Zittend wijzend naakt vrouw

Maten:
- Hoogte: 29 cm
- Breedte: 12 cm
- Lengte: 21 cm
- Gewicht: 3 kg
Prijs: € 875,-
Oplage: max. 8 exemplaren, nog 5 ex. te koop.
Gemaakt in: Apeldoorn, 2003

BRONZEN BEELDEN TORSO'S

Bronzen beeld: Kleine Torso vrouw

Maten:
- Hoogte: 26,5 cm
- Breedte: 8,5 cm
- Lengte: 9 cm
- Gewicht: 3 kg
Prijs: € 875,-
Oplage: max. 10 exemplaren, nog 10 te koop.
Gemaakt in: Apeldoorn, 2004

Bronzen beeld: Liggende Torso Vrouw

Maten:
- Hoogte: 20 cm
- Breedte: 38 cm
- Lengte : 88 cm
- Gewicht: 25 kg
Prijs: € 6.495,-
Oplage: max. 3 exemplaren, nog 3 ex. te koop.
Gemaakt in: Apeldoorn, 2003

Bronzen beeld: Staande Torso Man

Materiaal: Brons
Maten:
- Hoogte: 80 cm
- Breedte: 43 cm
- Lengte: 30 cm
- Gewicht: 38 kg
Prijs: € 6.495,-
Oplage: max. 4 exemplaren, nog 3 ex. te koop.
Gemaakt in: Apeldoorn, 1999
Opmerking: Na het maken van diverse vrouwentorso's vond ik het leuk om een mannentorso te maken.

 

OPEN MIDDAGEN in 2021 bij BARB's BEELDENTUIN - ATELIER zijn nog onbekend i.v.m. de maatregelen omtrent Corona. Voor de actuele maatregelen check de site van www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden
Hopelijk zijn er spoedig nieuwe data in te plannen voor de open middagen.
Voor het overige kunt u altijd informatie opvragen over de workshops en de beelden. Nieuwe data en informatie voor de workshops speksteen en boetseren met open inschrijving staan op deze pagina's op deze site.

 

Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie kunt u bezoeken op open middagen en op afspraak. Niet in de Zomervakantie, behalve de laatste week.

De Fluitersweg is een kleine zijstraat van de Oude Zwolseweg, die deel is van de Cannenburgh route.


Aankopen/opdrachten volgens Leveringsvoorwaarden voor Kunstwerken en Uittreksel Auteurswet 1912 B.K.

Uitgave: Stichting Beroeps Organisatie Kunstenaars© (BOK), ged. Arrondissementsrechtbank Leeuwarden, 2012.

Klik de link voor inzage https://www.barbsgallery.com/leveringsvoorwaarden.

 

Deze website is gemaakt door Barbara Pijnappel.
Op mijn producten en diensten, teksten & afbeeldingen geldt copyright
, eigendomsvoorbehoud en pandrecht ©.

bronzen beeld, brons, kopen beeld, beeld kopen, bronzen naakt, bronzen dier, bronzen engel, bronzen beeld kopen, bronzen tuinbeeld kopen, bronzen naaktfiguur kopen, surrealistisch bronzen beeld, bronzen dierenbeeld kopen, bronzen fantasiebeeld kopen, abstract bronzen beeld kopen, originele kunst, origineel bronzen beeld, handgemaakt bronzen beeld, sfeervol bronzen beeld, kunst kopen, opdracht bronzen beeld, Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie, www.barbsgallery.com, beeldhouwster Barbara Pijnappel, beeldhouwer, bronzen beeld maken, portret beeld maken, portret in brons maken, beeld boetseren, klei beeld, wassen beeld, tekening, schilderij, moderne kunst, beeld in tuin, beeld binnen, beeld buiten, portret beeld maken, bronzen portret maken, klei beeldje, wassen beeldje, brons gieten, object kopen ornament kopen, inspiratie, kunst expositie, design, vormgeving, vorm, vormen, structuur, structuren, lijn, lijnen, licht en donker, hol en bol, beeldentuin, atelier, ecologische tuin, galerie, schilderijen, brons, bronzen beeld, opdracht, cadeaubon, cadeau, moderne kunst, figuratief beeld, abstract beeld, organisch beeld, surrealistisch beeld, beelden maker, tuinbeeld, familiereünie, reünie, expositie beelden, exposeren beelden en schilderijen, verkoop beelden en schilderijen, maken beeld, maken schilderij, maken tekening, maken portret tekening, verloren was methode, beelden steen en brons, stenen en bronzen beelden, tuinbeelden, portret in steen, beeld in brons, beeld in steen, beeld te koop, naakt in brons, naakten in brons, dier in brons, dieren in brons, beelden in brons, beelden in brons, beeld natuur, klei, was, beeldentuin Midden Nederland, beeldentuin Apeldoorn, beeldentuin Veluwe, beeldentuin Gelderland, Vaassen, Epe, Heerde, Hattem, Zwolle, Hoenderloo, 't Harde, Ermelo, Putten, Barneveld, Ede, Wageningen, Veenendaal, Eerbeek, Dieren, Arnhem, Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen, Gelderland, Nederland, die Niederlande, Los países bajos, bronze and stone sculptures, Bronzen und Steinen Skulpturen, esculturas, estatuas de bronce, beeldentuin Nederland, sculpturegarden Netherlands, Skulpturengarten die Niederlande, jardin des sculptures Pays Bas, jardin de esculturas, giardino di sculture Paesi Bassi