Contact©

 

Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie kunt u bezoeken op open middagen en op afspraak, maar niet in de Zomervakantie, behalve de laatste week.

De Fluitersweg is een kleine zijstraat van de Oude Zwolseweg, die deel is van de Cannenburgh route.

 

OPEN MIDDAGEN in 2021 bij BARB's BEELDENTUIN - ATELIER zijn nog onbekend i.v.m. de maatregelen omtrent Corona. Voor de actuele maatregelen check de site van www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden
Hopelijk zijn er spoedig nieuwe data in te plannen voor de open middagen.
Voor het overige kunt u altijd informatie opvragen over de workshops en de beelden. Nieuwe data en informatie voor de workshops speksteen en boetseren met open inschrijving staan op deze pagina's op deze site.© 

CONTACT INFORMATIE :
Barbs Beeldentuin-Atelier-Galerie
Fluitersweg 34,

7345 BK Wenum Wiesel (noordkant van'Apeldoorn)
Nederland
Tel. 00.31.(0)6.15211212 ook op whatsapp
art-barb@planet.nl
www.barbsgallery.com
KvK nr. 08130864
BTW nr. NL001483919B53

 

Route:
Per bus:
Ga vanaf het busstation (dichtbij het treinstation in Apeldoorn) met lijn 90 (iedere 10 minuten op werkdagen) of 96, uitstappen bij bushalte Wenum Wieselseweg. Steek de weg over, loop het fietspad in en aan het einde rechtsaf de Oude Zwolseweg in (7 a 10 minuten voettocht). Bij de eerstvolgende weg rechtsaf, de Fluitersweg in. Nr. 34 zit in de eerste bocht rechts.

Per auto: Neem de afslag 25 Apeldoorn Noord op de A50. Aan het einde van de afslag rechtsaf. Volg de weg tot de stoplichten, daar rechtsaf. Volg deze weg, ga over het kanaal, door de bocht, 1e weg rechts, dan 1e weg links, vervolg rechtsaf door de bocht, dan rechtdoor en bent u op de Fluitersweg. Volg de weg door de bocht, dan rijdt je praktisch tegen nr. 34 aan.

Reisinformatie/Travelling information:
Bus info lijn/line 90 check www.syntusgelderland.nl
Voor meer info over OV www.ov-chipkaart.nl.
Voor meer reisinfo openbaar vervoer/public transport info www.ovreisinfo.nl of www.9292ov.nl
Voor file info wegen/road info + onderhoud aan de weg/road works check www.anwb.nl/verkeer
Voor info over of www.vanAnaarBeter.nl/Werkzaamheden

 

Aansprakelijkheid: Door deel te nemen aan een workshop is iedere deelnemer zelf aansprakelijk en verantwoordelijk voor het oplopen van schade en/of letsel aan eigen persoon of eigendommen en het doen toekomen van schade en/of letsel aan andere personen of eigendommen.

U krijgt bij inschrijving de deelnamevoorwaarden toegezonden en een bevestiging.

 

Purchaseconditions:
When shipment of the sculptures is needed, all the costs are on account of the purchaser. Shipment only happens after payment in advance of the whole amount. With the delivery of the sculpture(s) a bill will be send and a Certificate of Originality. Purchases/orders are according to Deliveryconditions and Example Autorslaw 1912 by R.D. Publication professional union of Artists. Dep. Court of Justice, Amsterdam, 1983.

Click the following link for the whole document (in dutch): Art  Delivery conditions
Click Google translate to translate the document.

 

Wilt u meer foto's, info of overleg of heeft u belangstelling voor het geven van een opdracht van een beeld in brons bijv. een portret of borstbeeld, een hele figuur, een geliefd dier of een reliëf dan kunt u mij bereiken via mijn contactinformatie hierboven.

Kunst Aankoopvoorwaarden:

Aankopen/opdrachten volgens Leveringsvoorwaarden en Uittreksel Auteurswet 1912 B.K. Uitgave Beroepsvereniging van Beeldende Kunstenaars. Ged. Arr. Rechtbank-Amsterdam, 1983.  Klik de link naar de Leveringsvoorwaarden.

Bij verzending van de beelden zijn de kosten voor rekening van de koper. Toezending gebeurt alleen na ontvangst van betaling van het hele bedrag.
Bij aankoop van een beeld wordt eveneens een rekening en Certificaat van Echtheid geleverd.

Deelname voorwaarden kunt u inzien voor workshops van Barb's Beeldentuin-Atelier: klik deze link Deelnamevoorwaarden

Op mijn producten en diensten geldt eigendomsvoorbehoud en pandrecht.

 

Deze website is gemaakt door Barbara Pijnappel. Op alle teksten en afbeeldingen op deze site geldt copyright, dit is her en der nog extra aangegeven met ©.