Creatieve en Inspirerende Groepsworkshop Speksteen of Boetseren©

Jullie eigen unieke beeldjes maak je bij Barb's Beeldentuin-Atelier!

 

1 BEELD ZEGT MEER ALS 1000 WOORDEN

 

Cool beeldje bouwen met klei of speksteen vijlen.

Zagen, vijlen en polijsten om vormen en structuren te maken in jouw eigen speksteen beeldje.

Of  kneden, drukken, rollen, plakken en smeren met de zelf hardende Plusklei om jouw beeldje op te bouwen.

 

Bij het maken van een stenen beeldje werk je met weghalen - je werkt van buiten naar binnen, terwijl je bij boetseren werkt met opbouwen - je werkt van binnen naar buiten.

Docente bij Barb's Beeldentuin-Atelier is Apeldoorns beeldhouwster Barbara Pijnappel, zij heeft meer als 30 jaar ervaring in werken met klei, was, steen en brons + het maken van unieke beelden in brons en steen.

Inspiratie komt uit allerlei dingen. Intuïtief werken is mogelijk, figuratief of abstract. Lukt het niet om zelf iets te bedenken, dan worden ideeën aangereikt. Er zijn voorbeelden aanwezig en er wordt gedemonstreerd hoe je met het gereedschap en materiaal omgaat.

 

Voor wie? voor uw bedrijf of organisatie, als familie feestje, vriendinnenfeestje, personeelsuitje, bedrijfsuitje, feest van personeelsvereniging, verjaardagscadeau, vrijgezellenfeest, jubileumgeschenk, teambuildingsactiviteit, reünie enz.

Aantal deelnemers: (bij gewone omstandigheden min. 4pers. - max. 12-16 personen, bij meer mensen moeten we uitwijken naar een andere locatie of naar uw eigen locatie). E.e.a. gaat in overleg.

Wegens de corona maatregelen kan ik momenteel alleen kleine groepsworkshops geven bij Barb's Beeldentuin-Atelier voor max. 6 a 7 pers. tegelijk. Met gebruik van mondmasker voor alle deelnemers en inclusief 1,5 meter afstand en corona check . Voor de actuele maatregelen check de site van https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden


Tijdsduur + Kosten:
Een groepsworkshop duurt zo'n 3 uur, dit is all-in € 45,- per persoon.

Het bedrag is per persoon, incl. materiaal, btw, koffie + thee + koek + gebruik van gereedschap en materialen.

Een offerte en informatie wordt vrijblijvend toegezonden. Aanvullingen en bijbehorende kosten gaan in overleg bijv. met een lunch.

Meer uitleg over de stenen en speksteen workshop vindt u op de pagina Speksteen workshops.
En meer uitleg over de zelf hardende Plusklei en boetseer workshop vindt u op de pagina Boetseer workshops.

Datum: Een eigen groepsworkshop inplannen is met min.  4 pers. en deze kunt u in overleg inplannen op een eigen datum. Op deze pagina staat info hierover.  In verband met de corona maatregelen kunnen er momenteel max. 6 a 7 pers. tegelijk een workshop volgen.

Overleg + Aanmelden via de link Contact info

Inspiratie + Werkwijze:

Inspiratie krijg je hier zeker, want je kunt hier bezig op een geweldige plek. Als de workshop buiten kan, ben je in de natuur aan de rand van de weilanden en als het binnen is zit je tussen mijn beelden. Gewerkt wordt met professioneel gereedschap.

Van te voren geef ik tekst en uitleg en ook terwijl je bezig bent, om je te helpen bij het maken van jouw unieke beeldje.
Ik laat je voorbeelden zien van wat je kunt doen en draag ideeën aan, ik demonstreer het werken met het materiaal en gereedschap.

Een beeldje maken aan de hand van een thema is mogelijk. Creativiteit en inspiratie ontstaan als vanzelf terwijl je bezig bent. Ik help je steeds om een mooi beeldje te maken en om keuzes te maken in het maakproces. Het plezier van het maken staat voorop. Iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Geen ervaring is geen bezwaar.

Een boetseerworkshop is eigenlijk altijd binnen en de speksteen workshop kan afhankelijk van het weer en temperatuur buiten of binnen zijn. Bij buiten werken zijn we onder een overkapping, achterin mijn enigszins 'wilde' tuin. Het is vrijwel voor iedereen mogelijk om in 1 middag een beeldje te maken.

 

Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie kunt u bezoeken op afspraak en bezoeken op open middagen.

OPEN MIDDAGEN in 2021 bij BARB's BEELDENTUIN - ATELIER zijn nog onbekend i.v.m. de maatregelen omtrent Corona. Voor de actuele maatregelen check de site van www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden
Hopelijk zijn er spoedig nieuwe data in te plannen voor de open middagen.
Voor het overige kunt u altijd informatie opvragen over de workshops en de beelden via de contactinfo en/of voor mijn beelden en Barb's Beeldentuin kijken op deze website www.barbsgallery.com.

 

CADEAUBON
Een origineel cadeau is om een cadeaubon voor een workshop te geven. Op aanvraag kunt u een of meerdere cadeaubonnen voor workshops bestellen. Geldigheidsduur is 1 jaar. I.v.m. de corona regels wordt flexibel omgegaan met de geldigheidsduur.

 

Aansprakelijkheid: Door deel te nemen aan de workshop is iedere deelnemer zelf aansprakelijk en verantwoordelijk voor het oplopen van schade en/of letsel aan eigen persoon of eigendommen en het doen toekomen van schade en/of letsel aan andere personen of eigendommen.

Klik op de link voor inzage in de Deelnamevoorwaarden. U krijgt bij inschrijving de deelnamevoorwaarden toegezonden en een bevestiging.

Op mijn producten en diensten geldt eigendomsvoorbehoud en pandrecht.

For English readers Translate the information on Google Translate

Deze website is gemaakt door Barbara Pijnappel. Op alle teksten en afbeeldingen op deze site geldt copyright, dit is her en der nog extra aangegeven met ©.