Opdracht voor uw eigen exclusieve beeld

bijv. een object, reliëf, gevelbeeld, portret, geliefd dier, geliefd persoon, familiebeeld, tuinbeeld, symbolisch beeld, ornament, een grafbeeld, een urn.

Wilt u een eigen uniek bronzen beeld, stenen beeld of keramisch beeld? Wilt u een portret van mens of dier? Een familiebeeld? Een reliëf of een gevelbeeld? Of een abstract object? Ook een grafbeeld is mogelijk of een urn. De tijd om het te maken is afhankelijk van het formaat van het beeld en de keuze van het materiaal.  Zo ook wat het gaat kosten.

 

Graag overleg ik met u hierover en zend ik u een offerte. Offertes zijn 14 dagen geldig. 

 

 

 

Na een oriënterend gesprek kan de opdracht verleend worden. Dit gebeurt altijd met een opdrachtomschrijving en bevestiging.

Eventueel maak ik 1 of meer ontwerp schetsen of werk  met foto's.

Wanneer u een portret van een bestaand persoon of dier wilt, maak ik eerst een serie foto's. Dit worden mijn werkfoto's. Voor de finishing touch kan het nodig zijn dat de persoon of het dier in kwestie 1 of 2 keer levend model moet zitten.

 

Voor het maken van een portret, een figuur, een dier, een object kunt u het best contact met mij opnemen via mijn contactpagina, klik CONTACT.

 

Hieronder een galerij aan foto's van een aantal eerdere opdrachten.

p> bronzen beeld, stenen beeld, keramisch beeld, sculptuur, naaktbeeld, dierenbeeld, organisch beeld, fantasiebeeld, object, reliëf beeld, gevelbeeld, portret beeld, beeld geliefd dier, beeld geliefd persoon, familiebeeld, tuinbeeld, symbolisch beeld, ornament beeld, muur beeld, decoratie, gevelsteen, gevelsteen ambacht, design beeld, cadeau, abstract beeld, figuratief beeld