Creatieve en coole Workshops voor CJP-ers©

 

Workshops voor CJP

CJP’ers krijgen 20% = € 8,- korting bij speciale workshops speksteen en boetseren voor CJP-ers. Onder de 30 en nog geen CJP-pas? Koop ’m dan nu voor € 17,50 per jaar en maak meteen gebruik van de korting. Info op:

https://www.cjp.nl/lp/korting-op-cultuur-en-nog-veel-meer-tot-je-30ste/79651/

 

Alle workshops zijn ingepland onder voorbehoud van Corona regels en maatregelen.

In verband met de corona maatregelen kunnen er momenteel max. 6 a 7 pers. tegelijk een workshop volgen.

Neem liefst je eigen mondkapje mee, toch vergeten, dan krijg je er hier een.

Voorlopig heb ik voor elke workshop 2 data ingepland.

 

Creatieve workshop speksteen of boetseren doen:

Cool beeldje bouwen met klei of speksteen vijlen.

Zagen, vijlen en polijsten om vormen en structuren te maken in jouw eigen beeldje.

Of  kneden, drukken, rollen, plakken en smeren met de zelf hardende Plusklei om jouw beeldje op te bouwen. Bij het maken van een stenen beeldje werk je met weghalen - je werkt van buiten naar binnen, terwijl je bij boetseren werkt met opbouwen - je werkt van binnen naar buiten. Docente is professioneel  beeldhouwster Barbara Pijnappel, met meer als 30 jaar ervaring.

Je kunt hier bezig bij Barb’s Beeldentuin-Atelier, een inspirerende locatie. Ik laat je voorbeelden zien en draag ideeën aan, ik demonstreer het werken met het materiaal en gereedschap.

 

In english: Workshop soapstone carving or modelling with clay

Build a cool sculpture with clay or soapstone files. Sawing, filing and polishing to create shapes and structures in your own sculpture. Or knead, press, roll, stick and smear with the self-hardening

Plusclay to build your own sculpture. When making a stone sculpture you work with removal - you work from the outside in, while in modeling you work with building - you work from the inside out. Teacher is professional sculptor Barbara Pijnappel, with more than 30 years of experience. You can work at Barb’s Sculpturegarden-Studio, an inspiring location. I show you examples and provide ideas, I demonstrate working with the material and tools.

Translate the information on Google Translate

 

CJP Workshops speksteen 2x:

Op: zaterdagmiddagen 13.00 – 16.30 uur

Data: 5 juni, 11 september (alleen voor CJP pas houders)

20% korting op de normale prijs van de workshop van € 40,-, de CJP-er betaalt dus € 32,-. Neem je pasje mee bij de workshop voor de korting.

Excl. een speksteen, deze kost tussen € 5,- t/m € 15,-, afhankelijk van het formaat.

Meer info over de workshop en het werken met een speksteen en het gereedschap en voorbeelden vindt je op de pagina over de workshops speksteen

 

CJP Workshops boetseren 2x:

Op: zaterdagmiddagen 13.00 – 16.30 uur

Data: 30 oktober, 27 november. (alleen voor CJP pas houders)

20% korting op de normale prijs van de workshop van € 40,-, de CJP-er betaalt dus € 32,-. Neem je pasje mee bij de workshop voor de korting.

Excl. een half pak Plusklei, kosten € 10,-.

Meer info over de workshop en het werken met Plusklei en het voorbeelden daarbij vindt je op de pagina over de workshops boetseren.

 

Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie kunt u bezoeken op afspraak en bezoeken op open middagen.

OPEN MIDDAGEN in 2021 bij BARB's BEELDENTUIN - ATELIER zijn nog onbekend i.v.m. de maatregelen omtrent Corona. Voor de actuele maatregelen check de site van www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden
Hopelijk zijn er spoedig nieuwe data in te plannen voor de open middagen.
Voor het overige kunt u altijd informatie opvragen over de workshops en de beelden via de contactinfo en/of voor mijn beelden en Barb's Beeldentuin kijken op deze website www.barbsgallery.com.

 

CADEAUBON
Een origineel cadeau is om een cadeaubon voor een workshop te geven. Op aanvraag kunt u een of meerdere cadeaubonnen voor workshops bestellen. Geldigheidsduur is 1 jaar. I.v.m. de corona regels wordt flexibel omgegaan met de geldigheidsduur.

 

Aansprakelijkheid: Door deel te nemen aan de workshop is iedere deelnemer zelf aansprakelijk en verantwoordelijk voor het oplopen van schade en/of letsel aan eigen persoon of eigendommen en het doen toekomen van schade en/of letsel aan andere personen of eigendommen.

Klik op de link voor inzage in de Deelnamevoorwaarden. U krijgt bij inschrijving de deelnamevoorwaarden toegezonden en een bevestiging.

Op mijn producten en diensten geldt eigendomsvoorbehoud en pandrecht.

 

Deze website is gemaakt door Barbara Pijnappel. Op alle teksten en afbeeldingen op deze site geldt copyright, dit is her en der nog extra aangegeven met ©.