terug naar-return to indexpagina of/or menu

BOETSEER WORKSHOP's © open inschrijving - scroll naar beneden voor info

+

GROEPS WORKSHOP BOETSEREN op aanvraag: ©

Het is ook mogelijk om in overleg voor groepen, organisaties en bedrijven een workshop te organiseren op andere dagen, tijden of andere locatie bijv. als personeelsuitje, bedrijfsuitje, feest van personeelsvereniging, verjaardagscadeau, vrijgezellenfeest, jubileumgeschenk, teambuildingsactiviteit, reunie.

Een workshop duurt max. 3½ uur. Een offerte wordt vrijblijvend toegezonden. De workshopprijs is excl. materiaal, incl. gebruik van gereedschap + btw. Aanvullingen en bijbehorende kosten gaan in overleg bijv. catering/een lunch/een event.

    


Een figuur, dier, eigen ontwerp of portret boetseren in was of klei, bij aanmelding heb ik meer informatie voor u.

Bij het maken van een kleibeeldje werk je met opbouwen van binnen naar buiten, bij een stenen beeldje werk je met weghalen - je werkt van buiten naar binnen. Docente is Apeldoorns beeldhouwster Barbara Pijnappel, zij heeft meer als 30 jaar ervaring in werken met klei, was, gips, steen en brons + het maken van beelden in brons en steen. Inspiratie komt uit allerlei dingen. Intuïtief werken is mogelijk, figuratief of abstract. Lukt het niet om zelf iets te bedenken, dan kan ik ideeën aanreiken. Ik heb voorbeelden van kleibeeldjes en laat je zien hoe je met de Plusklei en diverse gereedschapjes omgaat.

LAATSTE OPEN MIDDAG 2018 in BARB's BEELDENTUIN - ATELIER op zondagmiddag 11 november.
U kunt kijken naar bronzen en stenen beelden in de enigszins 'wilde' tuin. Er is informatie verkrijgbaar over de workshops speksteen bewerken en boetseren met zelf hardende Plusklei, die gedurende het hele jaar worden gegeven met open inschrijving op een bepaald aantal zaterdagmiddagen, klik de linkjes voor alle informatie en data. Op deze website staat veel informatie, klik menu voor keuze. Met een groep een boetseer workshop inplannen op een eigen datum is natuurlijk ook mogelijk. Bij goed weer is Barbara doorlopend aan een beeld bezig, er kan iets gedemonstreerd worden en u kunt nadere uitleg vragen.

Aanmelden telefonisch of per email. Graag van te voren.
Data boetseer workshops met open inschrijving:

herders - sheepdogs
Zaterdagmiddagen:
Data 2018: 13/10, 17/11, 15/12.
Data 2019: 19/1, 16/2, 16/3, 13/4, 12/10, 9/11, 7/12.
Of zelf een datum in plannen met min. 4 pers.

Tijdstip 13.00 - 16.30 uur.
Adres

Barb's Beeldentuin-Atelier, Fluitersweg 34, 7345 BJ Wenum Wiesel (noordkant Apeldoorn)

Telefoon 055-5212407 tijdens kantoortijden.
Email art-barb@planet.nl
Routebeschrijving ga naar pagina contact.
Kosten en materiaal boetseer workshop

Workshop Boetseren met Plusklei:€ 40,- p.p. excl. de klei.
Materiaal: Een half pak Plusklei van 2,5 kg kost € 10,-.
Beide contant te voldoen tijdens de workshop, er is geen pinautomaat aanwezig.
Meer over Plusklei en boetseren vindt u onder het stuk over de boetseerworkshop, onderaan deze pagina.
Op aanvraag is meer informatie beschikbaar.

Inclusief btw, gebruik van gereedschap, koffie en thee.
Aantal deelnemers min. 4 pers. - max. 12 personen per middag, bij meer mensen moeten we uitwijken naar een andere locatie.
Inspiratie + Werkwijze

Inspiratie komt vaak vanzelf en ik laat voorbeelden zien van wat je kunt doen en draag eventueel ideeën aan.
Je mag maken wat je zelf wilt. Intuïtief, abstract, figuratief, van te voren bedacht of ter plekke verzonnen (wat men wil). Ik geef van te voren tekst en uitleg en laat voorbeelden zien en demonstreer het werken met het materiaal en gereedschapjes. En ik help je bij het maken van je beeldje. Deze workshop is meestal binnen, ook afhankelijk van het weer en temperatuur. Bij buiten werken zijn we onder een overkapping, achterin mijn enigszins 'wilde' tuin.

Het is goed mogelijk om in 1 middag een beeldje te maken. Tips geef ik bij aanmelding! Zie nog meer info onderaan de pagina.

Cadeaubon Op aanvraag kunt u een of meerdere cadeaubonnen voor workshops boetseren bestellen. Geldigheidsduur: 1 jaar.
Deelname- en
Leveringsvoorwaarden

Aankopen/opdrachten volgens Leveringsvoorwaarden en Uittreksel Auteurswet 1912 B.K. Uitgave Beroepsvereniging van Beeldende Kunstenaars. Ged. Arr. Rechtbank-Amsterdam, 1983. Leveringsvoorwaarden en Deelnamevoorwaarden (gelden bij mijn workshops en cursus) staan onderaan op de pagina Contact 
Op mijn producten en diensten geldt eigendomsvoorbehoud en pandrecht.

Boetseren groeps workshop: In overleg kan ik voor u een groeps workshop boetseren geven.. Eventueel op andere dagen en tijden en locatie bijv. als workshop voor uw bedrijf of organisatie, als familie feestje, vriendinnenfeestje, personeelsuitje, bedrijfsuitje, feest van personeelsvereniging, verjaardagscadeau, vrijgezellenfeest, jubileumgeschenk, teambuildingsactiviteit, reunie. Zie de info onder deze tabel.

BOETSEER WORKSHOP INSPIRATIE, WERKWIJZE + HET MATERIAAL + TIPS voor het bewerken:
Bij de boetseer workshop krijgt u van te voren tekst en uitleg over het materiaal - de zelfhardende Plusklei - en gereedschapjes en over eventuele mogelijkheden en ideeën. Ik zorg voor de aanlevering van het gereedschap + benodigde materialen.

De deelnemers doorlopen het hele proces van boetseren en opbouwen van een beeldje en krijgen iets mee over de ruimtelijke vormgeving. Om echt enthousiast te worden voor het creeëren van een beeldje, moet je het gewoon doen en het proces meemaken. Door het werken met het materiaal maak je er als het ware contact mee en kun je een mooi beeldje creeëren.
Je mag maken wat je wilt, Bijv. een portretje, een mensfiguur, een abstract beeldje of een dier. Ik heb veel voorbeelden op mijn kleibeelden en portretten pagina, klik de link om ze te zien.
Een volledig eigen ontwerpje maken mag natuurlijk ook.

Behalve dat het boetseren van een beeldje heel erg leuk is, brengt het je ook even helemaal bij jezelf. Op die manier werkt het ook therapeutisch en ontspannend. De Plusklei is speciale zelfhardende klei, die niet in een (klei)oven gebakken hoeft te worden en beschilderd kan worden.
Ik laat je zien hoe je het beeldje op kunt bouwen en uit kunt werken en hoe je eventuele gereedschapjes gebruikt.

Om enthousiast te worden voor het maken van een beeldje, moet je het gewoon doen en het meemaken.

GROEPS WORKSHOP BOETSEREN

Het is ook mogelijk om voor groepen een boetseer workshop te organiseren, hier of op eigen of andere locatie en op een zelf in te plannen dag bijv. voor bedrijf of organisatie, als reunie, familie feestje, vriendinnenfeestje, verjaardagscadeau, jubileumgeschenk, teambuildingsactiviteit, bedrijfs- of afdelingsuitje, bedrijfsfeest, personeelsfeest, vrijgezellenfeest, etc.
De boetseer workshops duren max. 3½ uur. Een offerte wordt vrijblijvend toegezonden. De workshopprijs is op verzoek incl. of excl. materiaal, incl. gebruik van gereedschap + btw. Aanvullingen en bijbehorende kosten gaan in overleg bijv. met een lunch.

CADEAUBON
Een origineel cadeau is om een cadeaubon voor een workshop te geven. Op aanvraag kunt u een of meerdere cadeaubonnen voor workshops bestellen. Geldigheidsduur 1 jaar.

Degenen die zich aanmelden voor een workshop krijgen automatisch mijn nieuwsbrieven toegezonden. Toezending ongeveer 2x per jaar. Afmelden kan ook natuurlijk!

Like Barb's Beeldentuin op https://www.facebook.com/Barbs-Beeldentuin-Atelier-261706787298842/?pnref=lhc  

SPEKSTEEN WORKSHOP's

terug naar-return to indexpagina of/or menu

boetseer workshop,workshop boetseren, groeps workshop, beeld maken, beeld boetseren, maken klei beeld, workshop groep, klei beeldje, speksteen workshop, speksteen beeld, moderne kunst, opdracht, Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie,open tuin, open dag, beeldhouwster Barbara Pijnappel, www.barbsgallery.com, bronzen beeld kopen, stenen beeld kopen, tuinbeeld kopen, naaktbeeld kopen, dierenbeeld kopen, fantasiebeeld kopen, beeld kopen, kunst kopen, beeld kopen,beeld in tuin, beeld binnen, beeld buiten, speksteen bewerken, workshop speksteen bewerken, workshop speksteen, creatieve workshop, inspirerende workshop, steen, steen bewerken, stenen, stenen beeld, dagje uit, evenement, vrijgezellen dag, vriendinnen dag, spirituele workshop, personeelsuitje, bedrijfsuitje, personeelsfeest, bedrijfsfeest, jubileumcadeau, afscheidscadeau, cadeau, feestje, inspiratie vinden, object kopen ornament kopen, relief kopen, relief maken, creatieve workshop, inspiratie, kunst expositie, beeldentuin, atelier, tuin, galerie, brons, bronzen beeld, opdracht, cadeaubon, cadeau, kunst, beelden maker, tuinbeeld, familiereŁnie, reŁnie, expositie beelden, exposeren beelden, verkoop beelden, maken beeld, beelden steen en brons, stenen en bronzen beelden, tuinbeelden, portret beeld, portret in brons, portret in steen, beeld in brons, beeld in steen, beeld te koop, naakt in brons, naakten in brons, dier in brons, dieren in brons, beelden in brons, beelden in steen, opdracht beeld maken, geologie steen, beeld natuur, Apeldoorn, midden Nederland, speksteen workshop Apeldoorn, boetseer workshop Apeldoorn, creatieve workshop Apeldoorn, workshop speksteen Apeldoorn, workshop boetseren Apeldoorn, modelleren, klei, workshop personeelsvereniging, bedrijfsuitje, personeelsdag, verjaardag, workshop Midden Nederland, workshop Apeldoorn, workshop Veluwe, workshop Gelderland, Vaassen, Epe, Heerde, Hattem, Zwolle, Hoenderloo, 't Harde, Ermelo, Putten, Barneveld, Ede, Wageningen, Veenendaal, Eerbeek, Dieren, Arnhem, Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen, Gelderland.